Új értékesítési csatornákat nyit az Anthera Kft. kiskert tulajdonos, végfelhasználók számára!


2020. szeptember 09.
Nem mindennapi pillanatok az Anthera Kft. életében.
Jakab István az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke és az alapító tulajdonosok Hajagos Dezső és Gyurász Mária, valamint Simon Gábor a cég ügyvezetője sajtó nyilvános ünnepi rendezvényen, a vállalat közel 100 meghívott üzleti partnere és Kovács Ernő kormánymegbízott Úr jelenlétében együtt indította el az Anthera Kft. új intelligens szemes termény szárító üzemegységének tesztüzemét.

A program az ANTHERA Kft városföldi telepén zajlott le ahol a GATE Nonprofit Kft, mint K+F szolgáltató nevében Kardos László programigazgató, Beke János egyetemi tanár, kutatásvezető és Oldal István egyetemi docens ismertették a jelenleg futó pályázat K+F tartalmait, bemutatták a megvalósítás utolsó fázisába lépő új szárító telepet.
A telep lényegi része a pályázati K+F munka eredményeként kifejlesztett intelligens légtisztító és porleválasztó rendszerrel felszerelt szárítóberendezés, amely képes arra, hogy a szárított termény fizikai tulajdonságainak és szennyezettségi fokának megfelelően a mindenkori technológiai követelmény szerint a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is túlszárnyalva megtisztítsa a szárítóból távozó levegőt.
A rendezvényen kiállításra és bemutatásra kerültek azok a labormodellek és más eszközök, amelyekkel történtek a szélcsatorna vizsgálatok. Így a résztvevők számára lehetőség nyílt a szélcsatorna vizsgálatokról szóló videó anyagok megtekintése mellet „kézzel fogható” állapotban is tanulmányozni a kiállított eszközöket.

    

 

A SZÁRAZSÁGTŰRÉS FOKOZÁSA



Erre a célra fejlesztettük a : 
VINASSZAL DÚSÍTOTT NITROGÉN OLDATUNKAT, amely sikerrel vizsgázik a tartósan száraz időjárási körülmények között a szántóföldeken

MÁTÓL ELÉRHETŐ! A Terra Speed  Növénykondícionáló készítmény

Nagyszerű ár-érték arány... hatékony, gyors megoldás!




A Terra Speed egy egyedileg, évek alatt kifejlesztett különleges növény kondícionálló készítmény, mely a 16 % nitrogén tartalom mellett tartalmaz magnézium-oxidot valamint szerves kötésben a nitrogén mellett foszfort, káliumot, kalciumot, ként cinket és rezet is. Nagyon fontos, ha nem a legfontosabb az, hogy aminosavak egész sorát és betaint is tartalmaz. A szert szántóföldi kultúrák kezelésére ajánljuk 15-30 l / hektár mennyiségben.