RSS

TERRA SPEED
Növénykondícionáló készítmény

A Terra Speed egy egyedileg, évek alatt kifejlesztett különleges növény kondícionálló készítmény, mely a 16 % nitrogén tartalom mellett tartalmaz magnézium-oxidot valamint szerves kötésben a nitrogén mellett foszfort, káliumot, kalciumot, ként cinket és rezet is. Nagyon fontos, ha nem a legfontosabb az, hogy aminosavak egész sorát és betaint is tartalmaz.
A szert szántóföldi kultúrák kezelésére ajánljuk 15-30 l / hektár mennyiségben.
Miért javasoljuk a Terra Speed használatát?
Mert a fent felsorolt anyagok a növény fejlődésére és kondíciójára nagy hatással vannak, javítják a nitrogén hasznosulását. A magnéziumnak a klorofill képzésben van nagy szerepe, hiánya kedvezőtlenül hat a növény szintetizáló és stimuláló tevékenységére. A termék nagy mennyiségben tartalmaz vinaszt, amivel értékes mikro- és makro elemeket viszünk be, hozzásegítve ezzel a növényt a nagyobb gyökértömeg képzéshez. A nagyobb gyökértömegnek köszönhetően természetesen a növény nagyobb mértékben jut hozzá a talajban már eleve benne lévő tápanyag készletekhez is. A vinaszban lévő kálium a stressztűrő képességet javítja. A készítmény tartalmaz még betaint, amit szintén a vinasszal viszünk be. A betain egyébként természetes úton a céklában és a cukorrépában halmozódik fel igen nagy mennyiségben. Ez az anyag javítja a növényzet stressztűrő képességét, fokozza a hideggel és a szárazsággal szembeni ellenállását. A Terra Speed növénykondíciónáló tartalmaz még aminosavakat is, melyek segítségével a növény fokozott intenzitással állítja elő a számára nélkülözhetetlen enzimeket, fehérjéket és egyéb szerves vegyületeket.
Használata nagymértékben segíti a megtermékenyülést, továbbá gyorsabban hasznosulnak a tápanyagtranszportban résztvevő anyagok is.
Nem utolsó szempont az sem, hogy a fenti anyagok a termés mennyiségére és minőségére is pozitív hatással vannak. Belátható az is, hogy amennyiben aminosavakkal segítjük a növényt, úgy az ellenálló képességét és az immunitását is javítjuk a külső, kedvezőtlen időjárási hatásokkal szemben.

Hatékony, gyors megoldásként ajánljuk a Terra Speed használatát műtrágyázás és további növényvédelmi munkák során.

Back
terra prosi 1_4
Detail Download
terra-prosi-2_3...
Detail Download
ts-raklapon
Detail Download
mm_hirdetes_1_4...
Detail Download
terra prosi 1
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery